Igor Bergler, Biblia pierduta - Editie cu coperti cartonate

Igor Bergler, Biblia pierduta - Editie cu coperti cartonate
-25%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Proza diversa
Preț: 41,66 lei
55,55 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Cartea, Biblia pierduta scrisa de Igor Bergler este cea mai vanduta carte a unui autor roman din ultimii 20 de ani.

Nu este o carte care flateaza literatura de consum, literatura care cultiva misterele de budoar, misterele de frizerie, de cabinet de coafura, asa cum a facut Dan Brown, de pilda. N-are nici o legatura cu Dan Brown, dimpotriva, cartea lui este o forma de a destructura tipul acesta de literatura de reteta. Asa cum face, de pilda Cervantes in <>"
 
Trei crime macabre ii schimba planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighisoara pentru o conferinta de istorie.

Cea mai controversata figura a Europei de Est, Vlad Tepes, a finantat un proiect ambitios care avea sa schimbe fata intregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiti initiati. In 1455 codul este ascuns in prima lucrare tiparita vreodata: Biblia B42 cunoscuta si ca Biblia lui Gutenberg.

O adevarata odisee cuturala care imbina desavarsit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse si coduri secrete minutios construite, cartea eveniment a anului captiveaza de la prima propozitie si ofera o experienta literara de neegalat.

Nr. de pagini: 556
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1077 sec