Iisus Hristos din Evanghelii - Viata ilustrata

Iisus Hristos din Evanghelii - Viata ilustrata
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 149,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Iisus Hristos din Evanghelii de David John Meyers. Povestirile din Evanghelii sunt potentate nu doar de remarcabilele picturi, ci si de cuvintele lui David John Meyers, un teolog cu credinta si convingere profunde. Viata ilustrata a lui Iisus Hristos ajuta la explicarea tainelor lui Iisus si impartaseste invataturile Lui si mesajul sau; este o carte care va starni duhul cititorilor, de la cel mai tanar student la cel ami devotat crestin.
Pentru prima data in istorie, s-a infaptuit o prezentare ilustrata in ordine cronologica a Evangheliilor dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan, in care povestile apostolilor sunt aranjate armonios pentru a prezenta viata lui Iisus ca pe o poveste completa, pusa in valoare de frumoasa arta renscentista si de ilustratii clasice de secol XIX. Combinatia data de minunatele picturi, gravuri si de cuvintele lui Iisus si ale Apostolilor Sai este unica, superba, fiind o consemnare foarte inspirata a vietii lui Iisus. Este cu adevarat o carte de pastrat si de daruit.
Evangheliile sunt intretesute pentru a crea o omagine completa. Fiecare episod este retinut aici, spunandu-se astel intreaga poveste a vietii lui Iisus si permitand cititorului sa compare diferitele versiuni ale fiecarui eveniment pe aceasi pagina: de la descrierea genealogiei facuta de Matei si Luca, la sfasietoarea relatare a mortii Lui pe cruce, la transmiterea vestii despre Invierea Sa si Inaltara la ceruri dacuta de Luca si Marcu. Intre aceste puncte, fiecare pasaj, incepand de la nasterea, viata si invataturile Sale si pana la vinderea sa, este consemnat cuvant cu cuvant, asa cum apare in versiunea sinodala a Noului Testament, din 1988.


Autor: David John Meyers
Format: 21,5 x 28 cm
Anul aparitiei: 2010
Coperti cartonate
Nr.pagini: 304 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Iisus Hristos din Evanghelii - Viata ilustrata
Vezi și alte cărți: Evanghelii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1361 sec