Ileana Gurlui, Activitatile integrate in gradinita. Ghid metodic

Ileana Gurlui, Activitatile integrate in gradinita. Ghid metodic
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Activitatile integrate in gradinita. Ghid metodic este o lucrare destinata in egala masura cadrelor didactice si studentilor respectand Curriculumul pentru invatamantul prescolar.

Ghidul ofera explicarea teoretica a conceptului de activitate integrata, urmata de exemplificarea prin proiecte didactice care se desfasoara pe parcursul unei zile in unitatile de invatamant cu profil prescolar. Lucrarea contine proiecte integrate pentru toate grupele de varsta (grupa mica, mijlocie si mare), cu o tematica diversa si atragatoare (Gaze si flori, Zana Iarna, In lumea povestilor, In ograda la bunici etc.).

Fiecare proiect este exemplificat pe larg (activitati de dezvoltare personala, scenariul didactic, activitati liber alese, activitati pe domenii experientiale), continand toate detaliile necesare intocmirii unui proiect didactic complet. Astfel, punand un accent deosebit pe joc ca metoda de baza, activitatile integrate propuse aduc un plus de lejeritate si de coerenta procesului de predare-invatare. Activitatile integrate in gradinita.

Ghid metodic este o lucrare destinata in egala masura cadrelor didactice si studentilor respectand Curriculumul pentru invatamantul prescolar.  Ghidul ofera explicarea teoretica a conceptului de activitate integrata, urmata de exemplificarea prin proiecte didactice care se desfasoara pe parcursul unei zile in unitatile de invatamant cu profil prescolar.

Lucrarea contine proiecte integrate pentru toate grupele de varsta (grupa mica, mijlocie si mare), cu o tematica diversa si atragatoare (Gaze si flori, Zana Iarna, In lumea  povestilor, In ograda la bunici etc.). Fiecare proiect este exemplificat pe larg (activitati de dezvoltare personala, scenariul didactic, activitati liber alese, activitati pe domenii experientiale), continand toate detaliile necesare intocmirii unui proiect didactic complet.

Astfel, punand un accent deosebit pe joc ca metoda de baza, activitatile integrate propuse aduc un plus de lejeritate si de coerenta procesului de predare-invatare.

Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei : 2014
Autori: Andreescu Livia, Ileana Gurlui

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1376 sec