Ilustrate cu flori de camp (Brindusa Doca)

Ilustrate cu flori de camp (Brindusa Doca)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 72
Categoria: Poezie
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Sugestia este una de prospetime, de pictura executata sur le vif, cand, in realitate, sinceritatea artistica e doar un efect al stilului poetic direct, despodobit si fara multe referinte culturale. O anumita monotonie si previzibilitate se transforma, de la un moment dat incolo, intr-o conventie a volumului, care nu-si propune sa atinga mari altitudini catarctice, ci sa invaluie cititorul intr-un discurs egal, masurat si echilibrat. Tristetea si amaraciunea pigmenteaza reflexivitatea, ceea ce ar putea constitui, in viitor, un teritoriu al Brindusei Doca.”

Razvan Voncu
 
Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitati de poeti si iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strans pe toti intr-o uriasa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfel incat, in orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, asa cum centrul este peste tot.

Calin Vlasie

Brindusa Doca (n. la 4 iunie 1966, in Onesti, jud. Bacau) este absolventa a Institutului Politehnic din Oradea, Facultatea de Electromecanica. Ulterior, urmeaza un curs postuniversitar de Biblioteconomie si stiinta informarii la Universitatea„Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Este bibliotecara la Biblioteca Universitatii din Oradea din anul 2005. A publicat poezie in revistele Literatura de azi si Conta. Membra a cenaclului Qpoem din 2015.

„Titlul volumului Brindusei Doca - banal, pentru ca imprumutat de la filmul clasic al lui Andrei Blaier - induce in eroare: daca exista aici natura, ea este, in cel mai bun caz, una interioara, din fiind, evident, emotiile si sentimentele autoarei.Nr. de pagini: 72
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Poezie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1419 sec