IMAGINI FUGARE
7,00 lei
10,00 lei (-30%)

IMAGINI FUGARE

IMAGINI FUGARE
-30%
ISBN: 973-102-124-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Romane
Preț: 7,00 lei
10,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

IMAGINI FUGARE
IMAGINI FUGARE
Scriitoarea si poeta canadiana Anne Michaels (n. 1958, Toronto) este detinatoare a Commonwealth Prize for the Americas, acordat pentru primul sau volum de poezie, The Weight of Oranges (1986). A câstigat, de asemenea, The Canadian Authors Association Award, pentru cel de-al doilea volum de poezie, The Miner's Pond (1991).Imagini fugare (1997), romanul sau de debut, a fost unanim apreciat, atât de critici cât si de publicul larg, aducându-i recunoasterea internationala si mai multe premii însemnate: Orange Prize for Fiction (1997), Trilium Book Award (1997) si Guardian Fiction Award (1997).

Jakob Beer, un baietel în vârsta de sapte ani, este salvat din mlastinile unui oras din Polonia, în timpul ocupatiei naziste, si dus pe o insula greceasca de catre salvatorul sau, umanistul si geologul Athos Roussos. Romanul urmareste relatia speciala care se leaga între cei doi barbati din generatii diferite, din culturi diferite, ale caror vieti au fost pentru totdeauna schimbate de razboi.

Romanul a fost ecranizat în 2007, filmul fiind premiat la Festivalul de Film de la Roma."Cea mai importanta carte pe care am citit-o în ultimii patruzeci de ani." John Berger, The Observer"Lirismul si stilul ei îndraznet amintesc de operele din tinerete ale lui Saul Bellow. Doamna Michaels reliefeaza ideea continuitatii experientei umane, sugerând ca, asa cum mostenim de la generatiile anterioare suferinta si sentimentul vinovatiei, tot la fel putem mosteni întelegerea, iertarea si frumusetea." New York Times Book Review

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1280 sec