Imigratia romanilor in Anglia (Wedad Quffa)

Imigratia romanilor in Anglia (Wedad Quffa)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Carti diverse
Preț: 31,24 lei
36,75 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Nu de putine ori fenomenul emigratiei romanilor in diferite tari europene a generat anumite probleme si controverse. In cazul Angliei, lucrurile sunt foarte accentuate - pe de o parte, romanii care sunt discriminati pentru ca muncesc in Regat pe posturi necalificate si ocupa slujbele nationalilor. Si, pe de alta parte, persoane care au venit in Anglia cu intentia de a se specializa sau ocupa chiar locuri de munca pentru care se cere o inalta calificare.


Lucrarea de fata este o continuare a cercetarii problematicii emigratiei romanilor in lume, fenomen care a luat nastere in ultimele doua decenii.
Lucrarea porneste de la o baza teoretica reprezentativa pentru tema studiata, urmata de o legislatie actualizata, care au fost fructificate prin intermediul cercetarii atat cantitative, cat si calitative.

Prima metoda de cercetare folosita a fost ancheta de opinie, pe baza de chestionar administrat si autoadministrat aplicat la 712 imigranti romani ce locuiesc pe teritoriul Angliei, metoda cantitativa.
A doua metoda a reprezentat-o ancheta de opinie prin aplicarea interviurilor non-directive, intr-un num ar de 27 pentru a detalia anumite aspecte surprinse prin chestionare, cum ar fi discriminarea.


Anul aparitiei: 2017
Format: 17X24 cm
Nr. pagini: 262

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3711 sec