IMPARATEASA MATASII VOL.1

IMPARATEASA MATASII VOL.1
-25%
ISBN: 973-724-001-4
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 464
Categoria: Romane
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere:

Drumul Matasii este dincolo de orice considerente, fie ele literar-stilistice, istorice, sociale, o pledoarie pentru libertate, pentru eliberarea spiritului si trupului din canoanele vremii. Orientul si Occidentul se intalnesc aici, in tot ce au ele mai bun sau mai rau: dorinta de putere, tradare, minciuna, compromis, crima, dar si viziune, credinta, iertare, iubire. Prin iubire se elibereaza atat cuplurile de tineri ce apar in roman cat si insasi imparateasa, Wuzhao cea diabolica, dar si cea libertina, patimasa dornica sa traiasca placerea la cote maxime. Scenele de alcov din roman, descrise in amanunt, cu un talent manifest al detaliului, incarca paginile cu o senzualitate de parfum oriental...

VOL.1 IMPARATEASA MATASII

Sub dinastia Tang, China dispune de o comoara pentru care o invidiaza o lume intreaga: matasea. Numai chinezii detin secretul fabricarii acestei tesaturi fine si lucioase, mai rara decat jadul, mai pretioasa decat aurul.
Pe Drumul Matasii, budistii si crestinii, calugarii si talharii viseaza un singur lucru: sa smulga Chinei secretul. Cel care va reusi va detine bogatia si... puterea!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1296 sec