Imparatia cerurilor si semnele vremurilor din urma

Imparatia cerurilor si semnele vremurilor din urma
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Curs
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


Nadejdile omenesti de bunastare pamanteasca sunt puse acum sub semnul intrebarii de catre noile probleme, noile tulburari, noile seisme sociale si economice, iar noile acte de identitate si noile„masuri de securitate” par sa ne ingradeasca tot mai mult libertatea. Spectrul saraciei, al lipsei de perspective si al unui totalitarism fara precedent in istorie ne corecteaza fortat miopia spirituala, aducand in actualitate invatatura ortodoxa despre viitoarea Imparatie a lui Dumnezeu, despre Imparatia cerurilor, care a fost de altfel intotdeauna alfa si omega, scopul si finalitatea oricarei propovaduiri a Bisericii.
Bazandu-se pe texte din Pateric si pe scrierile Sfintilor Parinti, arhimandritul Spiridonos Logothetis isi propune sa raspunda la intrebarea rasarita in sufletul oamenilor:„Dar apoi ce va fi?”, incercand sa satisfaca, pe cat se poate, legitima sete de adevar in legatura cu problema destinelor ultime ale lumii si cu venirea Imparatiei cerurilor.
Scopul cartii este sa‑i trezeasca pe clerici si pe laici, amintindu‑le, pe de o parte, adevarata si singura lor finalitate– intrarea in Imparatia cerurilor, si, pe de alta parte, singura lor misiune pe pamant, care consta in rugaciunea si straduinta in vederea venirii acestei Imparatii.Traducere din limba greaca de Pr. Serban Tica
Anul aparitiei 2011
Format 13x20 cm
265 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1542 sec