In imparatia animalelor. Alfabetul ghidus in povestiri si jocuri. Clasa I

In imparatia animalelor. Alfabetul ghidus in povestiri si jocuri. Clasa I
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generalitati
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"In imparatia animalelor" are drept tema ascunsa universul magic al copilariei, dintr-o perspectiva in care animalele si plantele vorbesc si se comporta ca oamenii, fiind puse in situatii inedite, iar fenomenele naturii intervin moralizator. Ele sunt personaje ale unor peripetii surprinzatoare si amuzante, scrise cu talent intr-o proza rimata usor de citit si de retinut, pornind de la fiecare litera a alfabetului. Intamplarile sunt ilustrate inspirat, spectaculos, povestile fiind“spuse” si prin imaginile bogate in detalii, care explica si completeaza textele, intr-o paleta de culori vii.

Folosindu-se de acest“pretext”, autoarea creeaza o suita de exercitii distractive cu scopul de a dezvolta abilitatile de comunicare ale copiilor, de intelegere a unui text, condimentate cu jocuri, ghicitori, integrame, rebusuri si informatii interesante despre animale si plante.

Astfel, intr-o abordare transdisciplinara moderna, aceasta carte contribuie la stimularea imaginatiei copiilor, la fixarea cunostintelor de limba romana, stiinte ale naturii, educatie plastica ori abilitati practice, acumulate pe parcursul primului an de scoala, intr-un mod original si placut.

Autor: Anastasia Popa

Caracteristici: format 20,5 X 26,5 cm, policromie, ilustratii, 120 p.
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0968 sec