In livada, rindunicile - Traducere din limba engleza de Mihaela Negrila

In livada, rindunicile - Traducere din limba engleza de Mihaela Negrila
-18%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Romane
Preț: 18,82 lei
22,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„O calatorie frumoasa, adeseori dureroasa, a unui tinar blestemat sa tinjeasca din dragoste.” (The Guardian)
 
La poalele unei zone muntoase din nordul Pakistanului se afla o frumoasa livada. Rindunicile zboara printre rodiile grele, de un caramiziu premonitoriu. Neglijati, pomii au inceput sa se salbaticeasca, iar fructele lor se strica pe ramuri. In departare, un tinar fragil iese pe portile inchisorii. Trupul sau chinuit spune povestea a cincisprezece ani de brutalitati si persecutii. Privind zborul rindunicilor, se prabuseste in praful drumului. Cind inchide ochii, vede singura imagine care l‑a tinut in viata de‑a lungul anilor grei de inchisoare: aceea a unei fete care i‑a dat puterea de a indura toate lucrurile fara noima prin care a trecut.
 
„Proza lui Hobbs este clara, nimic nu impiedica ochiul cititorului s-o descifreze, iar in limpezimea ei se pot distinge la fel de bine orori precum cea prin care trece protagonistul, dar si frumusetea unei gradini.” (The Telegraph. co. uk)
 
„Prin aceasta carte gratioasa, tandra, proza sumbru-stralucitoare a lui Peter Hobbs ofera scene de o seninatate neobisnuita, dar si momente de spaima.” (The Independent)Nr. de pagini: 192
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1247 sec