In societate cu Vorbarici si Socotici. Caiet pentru prescolari

In societate cu Vorbarici si Socotici. Caiet pentru prescolari
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 5,60 lei
7,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prescolarii mici si mari sunt insotiti in carte de personaje prietenoase, care ii invata cum sa se comporte in societate si cum sa intre in relatie cu cei din jurul lor. Astfel, copiii sunt deprinsi sa accepte si sa respecte regulile de convietuire in grup, sa manifeste spirit de echipa, sa se prezinte, sa cunoasca si sa aplice regulile de circulatie rutiera, de igiena personala si a vestimentatiei, ori pe cele privind alimentatia sanatoasa, protectia vietii proprii si a celor din jur, precum si a mediului inconjurator.
Lucrarea cuprinde si elemente de istorie, geografie si religie definitorii pentru poporul roman. Copiii vor putea sa recunoasca evenimente importante precum Ziua Nationala, Ziua Internationala a Copilului s.a., ori sarbatori religioase traditionale, vor cunoaste numele tarii si al localitatii lor, numele capitalei, insemnele tarii.
Respectand programa in vigoare, lucrarea abordeaza in mod atractiv o tematica variata, printr-o grafica adecvata varstei prescolare– culori vii si contururi clare, intr-un spirit jucaus si creativ. Acestea sunt argumente in plus care sustin calitatea auxiliarului de fata, util tuturor prescolarilor.

Autor: Dorina Telea, Livia Andreescu, Elisabeta Martac

Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, policromie, ilustratii, 24 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1866 sec