India. Ascensiunea unei noi superputeri mondiale

India. Ascensiunea unei noi superputeri mondiale
-28%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

India. Ascensiunea unei noi superputeri mondiale Tara a patru mari religii, India a fost intotdeauna un creuzet al traditiilor, o rascruce a rutelor comerciale si culturale, mandrindu-se cu statutul sau multilingvistic si multietnic. Astazi, odata cu impresionanta crestere economica si cu dezvoltarea democratiei nationaliste, India adopta un rol ambiguuîn lume. La saizeci de ani de la obtinerea independentei, India este o tara a contradictiilor, o mare putere nucleara, darîn acelasi timp caminul a 40% dintre copiii subnutriti din lume. Paradoxal,în acelasi spatiu geografic, exista cele mai moderne tehnologii alaturi de unele dintre cele mai conservatoare si intolerante idei religioase din lume.

Cartea ofera o privire fascinanta asupra politicii, economiei, organizarii sociale, culturii Indiei, precum si asupra relatiilor sale cu celelalte natiuni.

John Farndon este autorul a peste 300 de carti, iar subiectele abordate sunt diverse, de la protectia naturii si legile fizicii, la fenomene politice si sociale actuale. A fost nominalizat la numeroase premii si colaboreaza cu edituri de prestigiu precum Dorling Kindersley si HarperCollins. Este stabilitîn Marea Britanie.

De acelasi autor,în colectia Bestseller International a mai aparut cartea Secretele Chinei.

Coperta:  brosata

Format: 140x210 mm

Numar pagini: 236

Data aparitie: octombrie 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1210 sec