Influenta, persuasiune, motivare. Noi tehnici. Cum sa-ti seduci interlocutorii, cum sa transmiti o idee, cum sa-ti mobilizezi echipa

Influenta, persuasiune, motivare. Noi tehnici. Cum sa-ti seduci interlocutorii, cum sa transmiti o idee, cum sa-ti mobilizezi echipa
-18%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Altele
Preț: 21,32 lei
26,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De cate ori nu ne-am dorit, acasa ori la serviciu, sa ii putem convinge pe cei din jur, sa-i motivam, sa-i determinam sa ia decizii in favoarea noastra?
Este ceea ce Alex Mucchielli, renumit specialist in strategii de comunicare, isi propune sa ne invete in aceasta carte&%150; si anume, arta de a„transmite“ o idee, de a influenta, de a face astfel incat actiunile si gandurile celorlalti sa se indrepte in directia care ni se pare cea mai potrivita.
Numeroasele exemple pe care se sprijina, extrase din mediul educational, din lumea companiilor, din mediul juridic, din viata de zi cu zi, ne ajuta sa intelegem mai bine cum functioneaza comunicarea. Prin prezentarea unor cazuri de escrocherie– cum au fost posibile„vanzarea“ Turnului Eiffel, comertul cu pietre pretioase false sau inventia unui„combustibil-miracol" pentru automobil–, descoperim procedeele comunicarii de influenta, dar si, la fel de important, cum sa nu ne lasam manipulati.

Prin analiza situatiilor de seductie, de vanzare, de munca aflam cum sa construim o relatie de incredere, care sunt mecanismele profunde ale influentei, cum sa procedam pentru a schimba conduitele, tehnici concrete de interventie care vor putea fi folosite cu succes atat in viata sociala, cat si in cea profesionala.

Nr. de pagini: 216
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1184 sec