Infractiuni de coruptie. Practica judiciara comentata

Infractiuni de coruptie. Practica judiciara comentata
-10%
Anul publicării: 2010
Preț: 41,40 lei
46,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Infractiuni de coruptie de Ioan Garbulet. Lucrarea de fata este o culegere de practica judiciara comentata, structurata pe cinci capitole, care analizeaza din punct de vedere teoretic si practic infractiunile de coruptie, infractiunile asimilate infractiunilor de coruptie, infractiunile in legatura directa cu infractiunile de coruptie, infractiunile impotriva intereselor financiare ale comunitatilor europene, precum si aspectele procesuale in legatura cu toate aceste categorii de infractiuni.

Alegerea spetelor s-a facut cu multa grija, dintre cele mai reprezentative pentru problema de drept supusa discutiei, majoritatea acestora fiind pronuntate de catre instanta suprema, unele chiar nepublicate, cautandu-se sa se acopere intreaga problematica a Legii nr. 78/2000.

Lucrarea constituie o noutate in domeniul dreptului, intrucat fiecare speta prezentata ridica o problema de drept care este analizata si din punct de vedere teoretic, facandu-se totodata trimitere la articolele si studiile publicate in legatura cu aceasta chestiune de drept, la deciziile importante ale Curtii Constitutionale, la recursurile in interesul legii, la legislatia cu care se afla in legatura, dar si la jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului care are relevanta in privinta problemei de drept analizate.Autor: Ioan Garbulet
Anul aparitiei: Aprilie 2010
Pagini: 600
Format: 13X20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1362 sec