Infractiuni prevazute in legi speciale. Societati comerciale, proprietate intelectuala, protectia mediului

Infractiuni prevazute in legi speciale. Societati comerciale, proprietate intelectuala, protectia mediului
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Procedura
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin acte normative speciale - fie ele legi, ordonante sau ordonante de urgenta ale Guvernului - , sunt incriminate numeroase fapte care aduc atingere valorilor sociale ocrotite in diverse domenii de activitate. In lucrarea de fata sunt analizate faptele contra drepturilor de proprietate intelectuala, cele prevazute in legatura cu constituirea si desfasurarea activitatii societatilor comerciale, precum si cele din domeniul protectiei mediului.

Autorul prezinta in sectiuni distincte fiecare act normativ care cuprinde dispozitii penale, analizand, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, obiectul juridic si obiectul material, latura obiectiva si latura subiectiva a infractiunilor, sanctiunea prevazuta, precum si dispozitiile speciale de procedura, in cazul in care acestea exista.

Cartea se adreseaza in primul rand practicienilor, dar poate fi utila tuturor celor care isi desfasoara activitatea in domeniile aratate si care pot fi implicati in savarsirea sau in constatarea unor asemenea fapte.

Acest prim volum face parte dintr-o serie dedicata infractiunilor prevazute in legi speciale. Urmeaza inca doua volume, unul care va cuprinde infractiunile contra drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, iar celalalt infractiunile contra patrimoniului si cele privitoare la unele activitati reglementate de lege.


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 328

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0972 sec