Infractiunile de coruptie in contextul reglementarilor europene

Infractiunile de coruptie in contextul reglementarilor europene
-10%
Anul publicării: 2010
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Infractiunile de coruptie in contextul reglementarilor europene de Claudia-Florina Usvat. Procesul de armonizare a legislatiei nationale cu reglementarile europene in materie de coruptie este unul anevoios, atat datorita dificultatilor intampinate pe plan intern, cat si datorita faptului ca exista necorelari si contradictii inclusiv la nivelul textelor europene, asa cum am aratat in cuprinsul lucrarii.
Printre recomandarile GRECO cuprinse in Runda a doua de evaluari a Raportului de conformare referitor la Romania, adoptat la Strasbourg in 3-7 decembrie 2007, in cadrul celei de-a 35-a Reuniuni Plenare se enumera si cele privind modificarea si completarea legislatiei de drept penal si de procedura penala in materia infractiunilor de coruptie.
Raportat la aceste recomandari, noul Cod penal aduce cateva modificari si completari, a caror necesitate s-a impus de-a lungul timpului sau care se impune din perspectiva armonizarii legislatiei interne cu legislatia europeana, fara ca acestea sa fie insa suficiente (…).Autor: Claudia-Florina Usvat   
Anul aparitiei: Martie 2010
Pagini: 648
Format: 14, 5 x 20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2711 sec