Infrastructura teritoriala si dezvoltarea urbana

Infrastructura teritoriala si dezvoltarea urbana
-14%
Preț: 15,00 lei
17,44 lei (-13,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 973-7765-05-2
Editura:
Pagini: 198
Categoria: Cursuri

DESCRIERE

Cuprins:

INTRODUCERE (p9)
CAPITOLUL 1 GOSPODARIREA APELOR (p12)
CAPITOLUL 2 TRANSPORTURI (p35)
CAPITOLUL 3 ELEMENTE DE AMENAJARE A TERITORIULUI SI DEZVOLTARE URBANA (p73)
CAPITOLUL 4 REGULI SI CONDITII PRIVIND OCUPAREA TERENURILOR CU CONSTRUCTII (p97)
CAPITOLUL 5 PLANUL URBANISTIC GENERAL (PUG) (p132)
CAPITOLUL 6 CADASTRUL SI PUBLICITATEA IMOBILIARA (p159)

Descriere:

Activitatea de amenajare a teritoriului Romaniei se desfasoara pe baza principiului ierarhizarii, coeziunii si integrarii spatiale, la nivel national, regional si judetean. Obiectivele principale ale acestei activitati extrem de complexe si dinamice au in vedere, printre altele, utilizarea rationala a teritoriului, dezvoltarea sociala si economica echilibrata a tarii, imbunatatirea calitatii vietii oamenilor si a colectivitatilor umane si nu in ultimul rand, gestiunea responsabila a resurselor naturale si protectia mediului.
Problemele dezbatute in acesta lucrare se integreaza organic in pregatirea specifica a studentilor Facultatii de Administratie Publica, constituind totodata o sursa de informare pnetru toti aceia care vor sa studieze, mai in detaliu, organizarea localitatilor in care traiesc si a caror functionare o pot influenta printr-o atitudine responsabila fata de propunerile si deciziile administratiei publice si locale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.