Îngeri 101: Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri

Îngeri 101: Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri
PRP: 24,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 21,60 lei
Diferență: 2,40 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128

DESCRIERE

Îngeri 101: Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri

Doreen Virtue a auzit destul de frecvent această întrebare la seminarele sale, astfel încât le recomandă de obicei participanţilor cartea ei Vindecarea cu îngeri. Şi-a dat totuşi seama că până şi această carte este puţin cam avansată pentru cei care participau pentru prima dată la seminar, pentru cei nou veniţi. Într-o dimineaţă, atunci când a văzut şi a auzit clar titlul Îngeri 101, Doreen a înţeles că îngerii voiau ca ea să scrie o carte introductivă, cu informaţii fundamentale despre aceste fiinţe cereşti.
Deci, cartea aceasta este rezultatul acelei îndrumări primite de la îngeri: o privire generală despre ceea ce sunt îngerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinţe; despre rolul îngerilor în diferite texte spirituale şi religii; despre căile prin care îngerii ne ajută şi despre cum să-i chemăm în ajutor; informaţii despre îngerii păzitori şi despre arhangheli, precum şi cele mai frecvente întrebări despre îngeri.
Indiferent unde vă aflaţi pe calea spirituală sau religioasă, această carte vă va ajuta să-i înţelegeţi şi să-i iubiţi mai profund pe îngeri, fiind în acelaşi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima dată contact cu aceste concepte.

Introducere


CINE SUNT ÎNGERII?


Îngerii păzitori sunt alături de dumneavoastră chiar în această clipă. Aceşti îngeri sunt fiinţe pure, de lumină divină, în care puteţi avea încredere deplină şi care doresc să vă ajute în orice domeniu al vieţii. Cuvântul înger înseamnă „trimisul sau mesagerul lui Dumnezeu” (ανγελος, în limba greacă veche. N. trad.). Îngerii poartă mesaje între Creator şi fiinţele create, fiind un fel de poştaşi cereşti.
Îngerii îi iubesc pe toţi oamenii în mod necondiţionat. Ei privesc dincolo de suprafaţă, de aparenţe, şi văd scânteia dumnezeiască aflată în fiecare dintre noi. Se concentrează numai asupra divinităţii şi potenţialului nostru şi nu asupra defectelor, lipsurilor sau greşelilor noastre. Deci îngerii nu ne judecă, ci doar ne aduc iubire în viaţă. Cu îngerii, sunteţi în siguranţă şi puteţi avea deplină încredere în ei.
Nu contează dacă sunteţi credincioşi sau sceptici, deoarece îngerii cred în voi. Ei văd lumina voastră lăuntrică, vă cunosc adevăratele talente şi înţeleg faptul că aveţi o misiune importantă în viaţă. Ei vor să vă ajute în toate privinţele.
Cercetările sociologice ne arată că majoritatea americanilor adulţi (între 72 şi 85%, în funcţie de conţinutul chestionarului) cred în îngeri, iar 32% spun că au întâlnit un înger. Deci putem ajunge la concluzia că este normal să credem în îngeri.
Nu trebuie să aveţi o pregătire specială, să fiţi asemenea sfinţilor ori să luaţi parte la diferite activităţi religioase pentru a intra în legătură şi a vorbi cu îngerii. Ei ajută pe oricine îi cheamă, indiferent de problemă. Ajutorul îngerilor este fără preţ, e oricând disponibil şi nu implică vicleşuguri, stratageme sau şmecherii.
În fiecare zi, primesc la cabinetul meu scrisori de la oameni care au avut experienţe cu îngeri, cum ar fi să audă o atenţionare, o avertizare, care le-a salvat viaţa, au trăit intervenţia divină, au simţit prezenţa îngerilor ori au văzut apariţia unui înger. Cei care au scris şi au trimis scrisorile provin din toate domeniile de activitate şi au formaţii religioase şi spirituale diferite, inclusiv cei agnostici şi sceptici. Fiecare dintre ei ne transmite că experienţa relatată a fost reală şi că au intrat într-adevăr în legătură cu îngerii.
Cei care intră în mod regulat în contact cu îngerii consemnează îmbunătăţiri importante în viaţa lor. Se simt mai fericiţi, mai plini de pace şi de încredere, le este mai puţin teamă de moarte şi de viitor. Ei ştiu că nu sunt singuri, pentru că au îngeri păzitori de încredere, care veghează asupra lor.
Şi eu simt la fel. În 1995, un înger mi-a salvat viaţa în cursul unei „întâlniri” cu moartea. De atunci, îi învăţ pe alţii despre îngeri prin cărţile mele şi prin organizarea unor seminare la nivel internaţional. Mă simt mai fericită şi mai împlinită decât oricând. Este deosebit de semnificativ şi de mişcător să urmăreşti cum vieţile oamenilor se vindecă şi se desăvârşesc după ce au început să lucreze cu îngerii.
Înainte de experienţa cu îngeri care mi-a schimbat viaţa, eram psihoterapeut practicant, specializat în tratarea tulburărilor din domeniul alimentaţiei şi al comportamentelor dependente. Asemenea majorităţii terapeuţilor, intenţia mea era să-mi ajut clienţii să trăiască mai sănătos, mai deplin. Am descoperit că cea mai rapidă şi mai eficientă cale către fericire este intrarea în legătură cu îngerii.
Iubirea îngerilor faţă de noi este pură. Ei ne ajută să-l auzim, să-l simţim, să-l vedem şi să-l înţelegem pe Dumnezeu în viaţa noastră de zi cu zi. Prin urmare, dacă aveţi nevoie de ajutor privind sănătatea, cariera, dragostea, familia sau orice alt domeniu, îngerii pot să vă ajute. Nimic nu este prea „mic” sau prea „mare” pentru ei. Ei lucrează cu bucurie în numele dumneavoastră, chiar din clipa în care le cereţi ajutorul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0612 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.