Initiere in radiestezie. Pendulul magic

Initiere in radiestezie. Pendulul magic
-18%
ISBN: 973-46-0011-7
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 208
Categoria: Non-fiction
Preț: 12,22 lei
14,90 lei (-17,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cuprins: - luarea unor decizii - gasirea unor obiecte pierdute - rezolvarea problemelor de sanatate - comunicarea cu spiritele - cercetarea vietilor trecute - gasirea unei slujbe - stabilirea unor teluri

Descriere:
Traducere de Cezar Petrila.
Un pendul este mai mult decit o simpla greutate la capatul unui fir de ata. E un instrument deosebit de eficient, folosit de sute de ani in divinatie, care ne dezvaluie adevaruri enigmatice.
Din aceasta carte putem afla cum sa alegem un pendul si chiar cum sa ne facem unul, cum sa-l folosim si sa ne dezvoltam indeminarea in utilizarea lui. In plus, autorul dezvaluie informatii inedite despre Huna, practicile prea putin cunoscute folosite de vrajitorii Kahuna (din Hawaii) in domeniul magiei si al miracolului. Cu ajutorul acestora, indiferent daca sintem incepatori sau specialisti, putem invata sa folosim pendulul in diverse scopuri: luarea unor decizii, gasirea unor obiecte pierdute, rezolvarea problemelor de sanatate, comunicarea cu spiritele, cercetarea vietilor trecute, gasirea unei slujbe, stabilirea unor teluri.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1201 sec