Înşelătoria familiei Borgia

Înşelătoria familiei Borgia
-28%
Preț: 28,73 lei
39,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 456
Categoria: Romane

DESCRIERE

Înşelătoria familiei Borgia - Robin Edwards. INSELATORIA FAMILIEI BORGIA.

Înşelătoria familiei Borgia aduce în prim-plan un subiect care a fascinat secole de-a rândul şi care încă naşte controverse – giulgiul lui Hristos. În plin Ev Mediu, Rodrigo Borgia, cel mai controversat papă din toate timpurile, conduce Biserica Apuseană cu o mână de fier, înconjurat de inamici bogaţi şi avizi de putere. Maestru al intrigilor şi manipulării, acest papă nu se dă în lături de la nimic, nici măcar de la cea mai mare înşelătorie din istoria Creştinismului, pe care o ţese împreună cu un tânăr, dar extrem de abil politician – Niccolo Machiavelli. Planul lor este perfect până în cele mai mici detalii, dar cine să-l execute? Un artist, un geniu, un spirit căruia sa nu-i fie frică nici de caznele inchiziţiei, nici de flăcările iadului.
Cel ales pentru a duce la îndeplinire dificila sarcină este nimeni altul decât Leonardo da Vinci. Povestea se complică încă şi mai mai mult atunci când intră în scenă organizaţii secrete, deţinătoare ale unor taine vechi de sute de ani şi care ar putea zdruncina din temelii nu doar papalitatea, ci şi o Europă aflată la apogeul Renaşterii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.