Insomnia

Insomnia
-25%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Non-fiction
Preț: 26,18 lei
34,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Intr-un viitor foarte apropiat, lumea se confrunta cu un val apocaliptic de insomnie. Pe masura ce epidemia se intinde, haosul musca din oras. Bolnavii bantuie pe strazi sau devin dependenti de un misterios joc online. Reteaua de mafioti care vinde singurul medicament ce poate combate boala pare invincibila. Politistul Parker Hass, infiltrat sub acoperire printre traficantii de Visator– acesta este numele medicamentului–, trebuie sa-si faca meseria, dar si sa-si salveze familia. Undeva la intersectia dintre bani murdari, industria medicamentelor si epidemia starnita ca din senin, exista o conspiratie de proportii devastatoare.

,,Unul dintre cei mai talentati scriitori nascuti din traditia noir in acest secol.”                                                                                                    
Stephen King

,,In romanul trepidant al lui Charlie Huston am dat peste cel mai seducator ucigas fictional din ultimii ani: sclipitor, manierat, nemilos. O lectura nemaipomenita!”
                                                                                                                         Barry Eisler

 

Charlie Huston este un cunoscut autor american de thrillere negre si carti de benzi desenate. Este unul dintre putinii autori care au vandut drepturile de ecranizare ale romanului de debut (Caught Stealing, 2004) chiar inainte de a fi semnat contractul de publicare cu o editura. Acestui prim roman ii urmeaza Six Bad Things (2005) si A Dangerous Man (2006), alcatuind o trilogie construita in jurul antieroului Hank Thompson. In 2005, odata cu romanul Already Dead, Charlie Huston lanseaza o saga cu vampiri foarte iubita de public: No Dominion (2006), Half the Blood of Brooklyn (2007), Every Last Drop (2008), My Dead Body (2009). Printre romanele sale de sine statatoare se numara The Shotgun Rule (2007), The Mystic Arts of Erasing All Signs of Death (2009), Insomnia (Sleepless, 2010; Editura ALLFA, 2011). Incepand cu 2006, Charlie Huston a devenit un nume in lumea benzilor desenate, publicand, printre altele, Moon Knight, Legion of Monsters, Wolverine: The Best There Is.Numar pagini:392
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1409 sec