Instruire asistata de calculator. Didactica informatica

Instruire asistata de calculator. Didactica informatica
-18%
Preț: 22,92 lei
27,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Instruire asistata de calculator. Didactica informatica. Instruirea asistata de calculator (IAC) este o metoda didactica ce valorifica principiile de modelare si analiza cibernetica a activitatii de instruire in contextul noilor tehnologii informatice si de comunicatii. Sinteza dintre resursele pedagogice ale instruirii programate si disponibilitatile tehnologice ale calculatorului (sistem de procesare a informatiei) confera acestei metode de invatamint importante calitati privind: informatizarea activitatii de predare - invatare - evaluare; imbunatatirea instruirii prin intermediul unor actiuni de gestionare - documentare - interogare si simularea automatizata interactiva a cunostintelor si capacitatilor angajate in procesul de invatamint, conform documentelor oficiale de planificare a educatiei.

Cuprins: IAC, e-learning si tehnologia de instruire• Teoriile fundamentale ale proiectarii instruirii• Clasificarea programelor de instruire asistata de calculator• Scenarii de desfasurare a instruirii asistate de calculator• Rolul si functiile indrumatorului in IAC• Realizarea materialelor de studiu pentru IAC• Metodologia de concepere, proiectare si realizare a programelor de instruire asistata de calculator• Interactiuni. Comunicatii mediate de calculator si navigabilitate• Modelul unui centru de invatamint IAC (online, e-learning)• Elemente de proiectare si standardizare a resurselor pentru e-learning
ANUL APARITIEI:     2007
NUMAR PAGINI:    208
FORMAT:    160x235

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.