Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale

Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Apreciez si va felicit ca, pe langa munca intensa de la birou, reusiti sa va ocupati si de editarea unei carti de specialitate, respectiv: Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale.
Sunt convins ca si la aceasta lucrare sunteti la fel de constiincioasa si responsabila asa cum ati fost in toate colaborarile noastre.
Despre dumneavoastra, in urma colaborarii noastre, pot spune urmatoarele: eficienta; la obiect; cunostinte vaste in domeniul economic/juridic care v-au permis sa ne atrageti atentia intotdeauna si asupra unor aspecte colaterale, de multe ori insa, deloc de neglijat; sumarizarea in cateva cuvinte a tuturor actiunilor, discutiilor noastre care permit in timp o buna trasabilitate pentru activitatile realizate in comun; manager atent si implicat in intreaga activitate a biroului de avocatura"HATEGAN LAW OFFICE" cu o strategie clara, evidenta.

Marius Petrica,
Director Kromberg& Schubert Timisoara

Ioana Hategan este un profesionist care urmareste permanent perfectionarea intr-un domeniu specializat, acela al consultantei juridice de afaceri, pe care o face foarte bine. Este o placere sa vezi un om asa de dedicat activitatii profesionale. Si evident, acest lucru influenteaza pozitiv toate proiectele legale in care ea si echipa ei sunt implicati.

Emil Cristescu, Director"Bega Grup".

Nr. de pagini : 216
Anul aparitiei :  2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1932 sec