Intalnire cu Infiniturile - Rugaciunile unui preot-savant

Intalnire cu Infiniturile - Rugaciunile unui preot-savant
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 18,00 lei
25,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

  Colectia„Stiinta si Religie“ se adreseaza tuturor celor care doresc sa exploreze potentialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar intre stiinta, religie, arta si societate.

Stiinta moderna il face pe om sa intre in infinitul mare, in infinitul mic... si in infinitul complex. Viata spirituala ne ingaduie sa calatorim in infinitul interior! Cand stiintele si credinta merg impreuna si interactioneaza in acelasi om in cautarea sensului si a adevarului, se deschide o posibilitate de... intalnire cu Infinitul!

Aceste rugaciuni ale unui preot, om de stiinta sunt pentru toti aceia care se intreaba cum se poate crede in Dumnezeu integrand totodata ceea ce stiinta moderna ne invata despre lume. Ele nu se adreseaza numai oamenilor de stiinta credinciosi, ci oricui cauta, in mod sensibil si onest, locul credintei in viata lumii moderne.

 

Prezentare autor

Thierry Magnin este preot catolic si fizician, profesor universitar, doctor in stiinte si doctor in teologie, Vicar General al diocezei Saint-Étienne, Franta.În prezent, este profesor de teologie si Director al Institutului Interdisciplinar asupra Stiintelor la Institutul Catolic din Toulouse.

Membru in Comitetul National al CNRS, a predat fizica materialelor la Universitatea din Lille si laÉcole Nationale Supérieure des Mines din Saint-Étienne, fiind in acelasi timp si preot al unei parohii. Laureat al Academiei de Stiinte, a publicat numeroase articole si carti de stiinta, precum si asupra relatiilor dintre stiinta si credinta astazi. Membru in diferite grupuri de cercetare asupra stiintelor si religiei, in special in cadrul UNESCO.

Anul aparitiei:   2010
Numar pagini: 108
 Format: 13×20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1309 sec