Inteligenta si transformare
14,40 lei
16,00 lei (-10%)

Inteligenta si transformare

Inteligenta si transformare
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 320
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,40 lei
16,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Daca ar fi sa prezentam doar in cateva cuvinte la ce se refera aceasta carte, am putea spune: la modalitatile de atingere a unor rezultate exceptionale in toate domeniile vietii, precum si la caile de evolutie spirituala! Daca doriti sa va transformati, daca doriti sa depasiti anumite probleme cu care va confruntati, sa comunicati mai deschis cu ceilalti, sa dezvoltati relatii mai pline de iubire, sa invatati mai rapid, sa deveniti mai sanatos, sa va deschideti sufletul si mintea spre tot ceea ce este inaltator si sublim, aceasta carte va constitui un ajutor pretios pentru dumneavoastra.Extras din introducere:
Majoritatea oamenilor isi doresc succesul, fericirea, desavarsirea spirituala, insa adesea nu fac nimic eficient pentru a dobandi toate acestea. Echilibrul interior, reusita in viata, realizarile geniale sau chiar puterile paranormale, departe de a constitui doar apanajul unor persoane privilegiate, pot fi accesibile oricui. Ele presupun insa intotdeauna o folosire constienta si armonioasa a capacitatilor noastre interioare, o concentrare a fortelor de care dispunem si o inaltatoare aspiratie. Realizarea si trairea plenara a vietii, necesita o trezire a potentialitatilor noastre launtrice si o canalizare ferma, perseverenta a acestora, folosindu-ne intreaga noastra atentie si capacitate de concentrare in vederea realizarii scopului urmarit.

Aceasta carte ne invata cum sa recurgem la modalitati eficiente, focalizate, congruente care conduc la rezultate uimitoare. Daca ar fi sa prezentam doar in cateva cuvinte la ce se refera aceasta carte am putea spune: la modalitatile de atingere a unor rezultate exceptionale in toate domeniile vietii precum si la caile de evolutie spirituala! Ganditi-va la toate acestea! Nu este ceea ce va intereseaza cu adevarat? Daca doriti sa va transformati, daca doriti sa depasiti anumite probleme cu care va confruntati, sa comunicati mai deschis cu ceilalti, sa dezvoltati relatii mai pline de iubire, sa invatati mai rapid, sa deveniti mai sanatos, sa va deschideti sufletul si mintea spre tot ceea ce este inaltator si sublim, aceasta carte va constitui un ajutor pretios pentru dumneavoastra. Puteti realiza toate aceste lucruri si chiar cu mult mai mult prin folosirea efectiva a informatiilor din aceasta carte. Majoritatea dintre noi gandesc ca starile mentale si cam tot ce se petrece in mintea noastra sunt lucruri care "se intampla” in afara controlului nostru. Dar adevarul este ca ne putem controla activitatile mentale, comportamentul si chiar desfasurarea destinica a vietii. Daca suntem deprimati, aceasta inseamna ca suntem chiar noi cei care cream spectacolul pe care il numim depresie. Daca suntem fericit cream, de asemenea, un alt spectacol.

Aceasta carte ne va arata cum sa utilizam dinamismul si puterea creatoare a inteligentei, bazandu-ne pe ajutorul propriului subconstient, pentru a deveni stapanii corpului si gandirii noastre, rezolvandu-ne astfel conflictele interioare, facand sa dispara pentru totdeauna timiditatea, confuzia, teama de esec sau lipsa de incredere in propriile forte. Avem acum ocazia sa invatam cum sa ne orientam in mod benefic, constient ideile, emotiile, suprimand angoasa, stresul, starea de nervozitate sau tendintele impulsive. Odata eliberate de vechile conceptii dogmatice limitatoare si canalizate in scop creator, incredibilele forte interioare de care dispunem ne vor permite sa ne autodepasim. Astfel vom regasi cu usurinta stabilitatea si optimismul, drumul catre o viata implinita si fericita. Aceasta nu necesita nimic altceva decat capacitatea de control atat asupra noastra, cat si asupra evenimentelor.

Chiar daca increderea in noi insine, atentia, capacitatea de concentrare, memoria sau starea de bucurie nu reprezinta punctul nostru forte, vom avea acum ocazia de a invata cum sa ne punem ideile in ordine, sa ne imbunatatim memoria, atentia, capacitatea de concentrare, dobandind mai multa eficienta in tot ceea ce realizam, cu ajutorul tehnicilor simple, usor abordabile si in acelasi timp eficiente pe care aceasta lucrare le pune la dispozitie.

Metodele prezentate aici se constituie intr-o veritabila arta si stiinta a realizarii personale complete. Arta, deoarece fiecare are un stil si o personalitate unica care isi pune amprenta in tot ceea ce face si acest lucru nu poate fi cuprins in cuvinte sau tehnici. Stiinta deoarece exista o metoda, un proces, pentru descoperirea modelelor folosite de catre acele fiinte de exceptie din orice domeniu pentru a atinge rezultate extraordinare. Acest proces se numeste modelare, iar modelele, aptitudinile si tehnicile descoperite astfel pot fi cu usurinta aplicate in toate domeniile vietii curente, permitandu-ne o comunicare mai eficienta, o dezvoltare a personalitatii sau o invatare accelerata.

Astfel, am putea spune ca aceasta carte ne invata "legile metodelor de obtinere a performantelor optime”, fapt care ne va permite accesul catre resurse pe care niciodata nu am realizat ca le avem. Sa nu uitam ca, asa cum spunea Gill Ron: "Pentru fiecare efort disciplinat exista o multipla recompensa”. Si de aceasta data va fi cea mai mare recompensa – desavarsirea fiintei noastre.


Autor: Claudiu Trandafir si Iulia Bontas
Anul publicarii: 2008
Pagini: 320

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1627 sec