Intrebari de-a gata pentru interviu

Intrebari de-a gata pentru interviu
-25%
ISBN: 973-8457-29-7
Editura:
Pagini: 200
Categoria: Altele
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

- proceul de recrutare
- interviul
- adresarea intrebarilor
- intrebari pntru fiecare etapa a interviului
- interpretarea raspunsurilor

Recrutarea de personal facuta neprofesionist este cauza multor probleme si poate genera pierderi atat de bani, cat si de clienti pentru orice companie. Pe piata muncii, care este atat de flexibila in ziua de azi, majoritatea managerilor vor fi nevoiti sa intervieveze candidati si putini se pot adapta la o asemenea activitate si putini au fost instruiti in acest domeniu dificil si, din acest motiv, au nevoie sa-si perfectioneze calitatea de intervievatori.

Acest ghid practic se ocupa de fiecare faza a procesului de recrutare, de la descrierea postului vacant pana la realizarea formularului de cerere de angajare si structura interviului. La baza procesului de intervievare sta tehnica formularii intrebarilor, iar lucrarea de fata este primul ajutor in aceasta directie. Cartea va ofera sfaturi despre modul in care trebuie adresate intrebarile si ordinea acestora si cum ar trebui sa fie ascultate si interpretate raspunsurile. Sunt incluse apoape 200 de intrebari verificate, fiecare avand si cateva raspunsuri tipice si interpretari posibile ale acestora din urma.

Carte ideala pentru intervievatorii mai putin experimentati, ea este de mare pret si pentru cei care simt nevoie de a-si reexamina si imbunatatii tehnicile, dar si pentru cei care-si cauta un job.

Malcom Peel, specialist in probleme de recrutare a fortei de munca, a lucrat in cadrul Institutului de Management, ca director al Departamentului de consultanta.

Margaret Dale, care a revizuit editia britanica,este consultant in probleme de resurse umane la un consortiu de universitati si o experimentata autoare a unei serii de carti in domeniu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.133 sec