Intrebari si teste 2024 pentru obtinerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE+D, DE

Preț: 61,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:

DESCRIERE

 

Conceputa pentru a veni in ajutorul acelora care doresc obtinerea permisului de

conducere categoriile C si D, noua editie a lucrarii INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA CD include:

 

 

• intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulatie rutiera, structurate pe capitole care acopera intreaga tematica a codului rutier in vigoare, atat pentru CATEGORIA C - AUTOCAMIOANE si CATEGORIA D - AUTOCAMIOANE, cat si pentru CATEGORIILE CE si DE (REMORCAREA). Capitolele sunt urmate de grila raspunsurilor corecte si de teste pentru exersarea cunostintelor dobandite.

Intrebarile sunt sustinute de fotografii explicite, care ajuta la cresterea gradului de intelegere a diverselor situatii din trafic.

 

 

• principalele legi ale codului rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta nr. 195/2002), un capitol care trateaza raspunderea contraventionala (enumerarea situatiilor si a motivelor pentru care se pot retine permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia si certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, precum si cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul)

 

 

• o anexa a indicatoarelor.

 

 

Lucrarea este permanent adaptata la noua legislatie rutiera din Romania si asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reusita la examenul pentru obtinerea permisului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0632 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.