Introducere in NLP. Tehnici psihologice pentru a-i intelege si influenta pe oameni

Introducere in NLP. Tehnici psihologice pentru a-i intelege si influenta pe oameni
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 26,98 lei
33,72 lei (-19,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

    Introducere in NLP abordeaza diverse subiecte precum: modalitatile prin care putem dezvolta un raport cu persoanele din jur; imbunatirea abilitatilor de a influenta oamenii; intelegerea si utilizarea limbajului trupului; modalitatile de stabilire si obtinere a rezultatelor dorite; arta adresarii intrebarilor-cheie; sustinerea unor intalniri, negocieri si vanzari reusite; strategiile de invatare accelerata.

    Unii oameni par mai talentati decat altii. NLP-ul, unul dintre domeniile psihologiei aplicate aflate in cea mai rapida dezvoltare, descrie in termeni simpli ce fac acesti oameni diferit si iti permite sa-ti insusesti anumite tipare ale excelentei. Abordarea de fata genereaza abilitatile practice utilizate de expertii in comunicare. Comunicarea eficienta este baza crearii rezultatelor excelente. Abilitatile de NLP se dovedesc nepretuite pentru dezvoltarea personala si perfectionarea profesionala in consiliere, educatie si afaceri.
   „NLP-ul este o abordare valoroasa si interesanta a intelegerii si deprinderii abilitatilor ce tin de comunicare. Cartea lui Joseph O’Connor si John Seymour este o excelenta introducere in domeniu.“
    Tony Buzan

   „O prezentare superba a principiilor fundamentale ale NLP-ului.“
    Robert DiltsAutor: Joseph O’Connor, John Seymour
Traducator: Cristina Georgiana Ene
Prefata de: John Grinder
Anul aparitiei: 2013
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 440

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1243 sec