Introducere in terapia cognitiv-comportamentala

Introducere in terapia cognitiv-comportamentala
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 32,76 lei
39,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cele mai recente studii de psihologie clinica si psihoterapie confirma rezultatele pozitive ale terapiei cognitiv-comportamentale in tratarea problemelor de sanatate mintala si explica popularitatea acestei abordari terapeutice.
Volumul ofera clinicienilor incepatori bazele teoretice si practice ale terapiei cognitiv-comportamentale, descriind competentele generice si conceptele sale esentiale: metoda dialogului socratic, conceptualizarea cazului, relatia terapeutica, strategiile terapeutice (cognitiva, comportamentala si fiziologica). De asemenea, sint ilustrate modalitatile de aplicare a acestor tehnici in cazul celor mai frecvente probleme de sanatate mintala (depresia, panica, tulburarea anxioasa generalizata, agorafobia, sindromul de stres posttraumatic etc.).
Introducere in terapia cognitiv-comportamentala se adreseaza psihologilor, psihoterapeutilor, precum si studentilor si profesorilor de la facultatile de psihologie.
 


Cuprins:
Fundamentele teoretice, evolutia si statutul actual al terapiei cognitiv-comportamentale• Instrumente de masurare in terapia cognitiv-comportamentala• Terapia• Depresia• Tulburarile anxioase• Evaluarea practicii terapiei cognitiv-comportamentale


ANUL APARITIEI:     2010
NUMAR PAGINI:    448
FORMAT:    130x200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1016 sec