Invartind Roata Legii - Marea cale spre, Adevar, Compasiune, Toleranta

Invartind Roata Legii - Marea cale spre, Adevar, Compasiune, Toleranta
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 34,20 lei
38,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Zhuan Falun este best-seller in China, Europa si Statele Unite, incepand cu anul 1996 si pana in prezent. Zhuan Falun, textul esential al practicii Falun Dafa, nu este o carte obisnuita.
Falun Dafa, cunoscut si sub numele de Falun Gong, este o practica de cultivare a mintii, a corpului si a spiritului ce provine din cultura si civilizatia antica chineza si care, pe langa cele 5 exercitii fizice, invata oamenii sa traiasca in concordanta cu principiile Adevar–Bunatate–Toleranta. Mai mult, aceasta carte a facut ca Falun Dafa sa ia amploare: de la un numar de 200 de mii de oameni in China la un numar de peste 100 de milioane de practicanti in lumea intreaga.
Ea a transformat milioane de vieti, dand inapoi oamenilor o sanatate deosebit de buna si permitandu-le sa practice cultivare autentica conform principiilor de nivel inalt.
Profunzimea acestei carti nu poate fi descrisa in cuvinte– este ceva ce trebuie experimentat. De la publicarea sa in 1995, Zhuan Falun a fost tradusa in peste treizeci de limbi, fiind in continuare tradusa si in alte limbi.
Zhuan Falun este o explicatie cuprinzatoare a Falun Dafa intinsa pe o multitudine de subiecte, aducand lumina acolo unde nici un autor nu o facuse.
Zhuan Falun transmite intelesurile launtrice nemarginite ale Falun Dafa– ea este ghidul in practica Falun Dafa. Cu toate acestea limbajul sau ramane accesibil si fara podoabe, textul fiind redactat dupa lectiile prezentate de D-lui Li Hongzhi in China intre anii 1992-1994.
De la invatati si oficiali ai guvernului la fermierii de la tara pana la pensionari, oameni din toate paturile sociale au fost miscati de Zhuan Falun si au inceput practicarea Falun Dafa.
Cartea indruma in practica Falun Dafa atat pe studentii noi cat si pe cei veterani. Numai istoria va putea dezvalui in intregime importanta acestei carti.

Zhuan Falun atinge urmatoarele puncte cheie:

    - originea qigong-ului si a intelesului de mult uitat al„cultivarii”
    - radacina bolii si eliminarea fundamentala a acesteia
    - karma: originea, efectul si transformarea ei in virtute
    - relatia dintre Falun Gong si budism, taoism si celelalte metode de cultivare
    - rolul si functionarea capacitatilor supranormale
    - chestiunea consumului de carne si problema atasamentelor
    - cultivare autentica integrata a mintii si a corpului
    - ce este iluminarea si ce este desavarsirea

Anul aparitie: 2010
Coperti cartonate
Nr. pagini: 367

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1291 sec