Invata cum sa inveti repede

Invata cum sa inveti repede
-15%
Editura:
Pagini: 144
Categoria: Altele
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ce inseamna invatare accelerata?

Termenul "invatare accelerata" desemneaza orice abordare, orice atitudine, orice tehnica sau metoda care permit facilitarea invatarii si dobandirii de cunostinte noi mai repede si mai usor.

Omul are o structura fiziologica, psihologica, psihica si neurologica proprie, bine definita sau, cel putin, proprie speciei sale. Din pacate, educatorii au tinut rareori cont de toate aceste componente pentru a crea o metoda de invatare adecvata. Rezulta de aici ca niciodata nu am invatat sa invatam.

Este posibil ca, utilizand aceste dimensiuni fiziologice, psihologice si neurologice si, de asemenea, mediul interior si exterior, sa se creeze o stare de mare receptivitate intelectuala.

Este ceea ce ofera tehnicile de invatare accelerata: exploatarea intregului potential si a totalitatii resurselor, astfel incat sa favorizeze o invatare optima.

Este important de mentionat ca unele dintre aceste tehnici conduc la rezultate rapide, in timp ce altele cer un antrenament riguros si o exersare constanta si asidua.

A invata este in sine o ucenicie si orice ucenicie cere o anumita concentrare si eforturi. Dar, mai mult decat atat, aceste eforturi trebuie sa devina interesante si productive.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.126 sec