Invata singur Microsoft Office PowerPoint 2003 in 24 de ore

Invata singur Microsoft Office PowerPoint 2003 in 24 de ore
-25%
Autor:
ISBN: 973-568-999-5
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 512
Preț: 44,96 lei
59,95 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere
Lucrarea descrie ultima versiune a celui mai popular program pentru realizarea de prezentari din suita Microsoft Office, Microsoft PowerPoint 2003. Aparuta la SAMS Publishing (Pearson) si continuand seria recomandata incepatorilor (dar nu numai) INVATA SINGUR IN 24 DE ORE, cartea lui Tom Bunzel, pionier in domeniul digital si instructor cu o bogata experienta in realizarea de materiale multimedia, se remarca in special prin abilitatea de a familiariza cititorul cu unul din cele mai interesante si complexe instrumente de proiectare si realizare a prezentarilor. In calitatea sa de consultant la Neuroscience Education Institute si de instructor la Learning Tree International, Bunzel este o prezenta activa în domeniu, fiind cunoscut în Los Angeles drept Profesor PowerPoint.

Pe parcursul celor 24 de lectii însotite de exemple, sfaturi practice si detalii tehnice, lucrarea, bogat ilustrata, descrie notiunile fundamentale legate de realizarea diferitelor tipuri de prezentari, in functie de cerintele specifice ale vorbitorului si de structura publicului tinta caruia acestea ii sunt destinate, modalitatile de lucru cu sabloane, machete si stiluri, crearea si animarea graficelor si a diagramelor, adaugarea de efecte spectaculoase, imagini si clipuri audio si video, dar si metode de sporire a eficientei si automatizare a activitatii prin utilizarea macrocomenzilor, precum si tehnici avansate de distribuire pe diverse suporturi si în diverse medii a cadrelor dintr-un SlideShow.

Folosind o abordare directa, pas cu pas, fiecare lectie se bazeaza pe cea anterioara, ceea ce va va permite sa invatati elementele esentiale ale Microsoft PowerPoint 2003, pornind, practic, de la zero. Intrebarile si raspunsurile, testele si exercitiile din cadrul fiecarui capitol va vor ajuta sa va verificati si sa va fixati cunostintele. Notele si sfaturile va indica scurtaturi si solutii la o sumedenie de situatii cu care va puteti confrunta in utilizarea acestei versiuni a programului. Sunt subliniate, totodata, principalele diferente si imbunatatiri fata de editiile anterioare ale Microsoft PowerPoint si modul în care PowerPoint 2003 integreaza aplicatiile de ultima ora din pachetul Office si mediul online, in vederea partajarii prezentarilor în cadrul unei retele interne sau in universul Internet.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1247 sec