Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor (Constantin Preda)

Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor (Constantin Preda)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Religie
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La Editura Basilica a Patriarhiei Romane a aparut, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane volumul„Invierea Mantuitorului in memoria narativa a Evangheliilor”, avand ca autor pe Pr. conf. dr. Constantin Preda, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa„Justinian Patriarhul” din Bucuresti.

Desi este o lucrare adresata in primul rand studentilor la Teologie, fiecare credincios ortodox se poate folosi citind-o. Urmarind relatarile celor patru Sfinte Evanghelii, va calatori alaturi de Mantuitorul, si va poposi acolo unde Il poate afla cu adevarat: la„frangerea painii” in Sfanta Liturghie. Afla astfel ca numai cei ce se impartasesc cu Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos la Sfanta Liturghie cred cu adevarat ca El a inviat.

Credinciosul ortodox contemporan are nevoie de speranta.„Mesajul Invierii Mantuitorului este in primul rand unul de speranta si credinta intr-o alta viata si in invierea viitoare a tuturor celor ce cred in Hristos, pentru ca El a devenit (cf. 1 Corinteni 15, 20), Adica Cel ce a dat un inceput si o dinamica tuturor celor ce cred ca istoria va culmina cu instaurarea definitiva a Imparatiei lui Dumnezeu.”

Nr. de pagini : 294
Anul aparitiei : 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1412 sec