Ioan Les, Set. Tratat de drept procesual civil - Volumul I si II

Ioan Les, Set. Tratat de drept procesual civil - Volumul I si II
-10%
Autor:
Anul publicării: 2014
Categoria: General
Preț: 313,20 lei
348,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul I cuprinde analiza comparativa a solutiilor promovate de noua legislatie procesuala si a celor statuate in alte coduri, in special ale unor tari europene dar si in raport cu reglementarile Codului anterior de procedura civila.

Lucrarea reprezinta un instrument indispensabil in procesul de aplicare si interpretare practica a normelor prescrise de noul Cod de procedura civila.

Tratatul de drept procesual civil se adreseaza nu doar magistratilor avocatilor consilierilor juridici mediatorilor si executorilor judecatoresti, ci si celor interesati de resorturile doctrinare ale institutiilor analizate, precum si studentilor facultajtor de drept, masteranzilor si doctoranzilor tuturor celor chemati sa slujeasca cu daruire, profesionalism si deplina impartialitate justitia romaneasca.

Volumul al II-lea al Tratatului de drept procesual civil este consacrat cailor de atac, procedurilor speciale, executarii silite si procesului civil international.

Autorii au insistat cu deosebire asupra noutatilor aduse de noul Cod de procedura civila in materia cailor legale de atac, cum sunt cele privitoare la procedura prealabila apelului si recursului, precum si la procedura de filtrare a recursurilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1260 sec