Ioana Nitobe Lee, Ai Suru - A iubi

Ioana Nitobe Lee, Ai Suru - A iubi
-25%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Romane
Preț: 21,66 lei
28,88 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Ioana Nitobe Lee si-a tradus fascinatia pentru culturile lumii, cu precadere pentru cea japoneza, prin studiile lingvistice si culturale, urmate de activitatea didactica si universitara, prin multilingvismul devenit o pasiune, precum si prin colaborarile cu televiziuni, institutii de invatamant si agentii de modeling din Tokyo, Seul si Bucuresti. In prezent Ioana locuieste in Washington D. C., unde se dedica, printre altele, website-ului www. ioanainternational. com, o creatie proprie, pusa in slujba multiculturalismului, cu un accent pe Romania, SUA si… restul lumii. Se informeaza, stabileste contacte de afaceri si construieste poduri intre culturi. Pentru aceasta, ea calatoreste asiduu, dar in momente de gratie scrie despre ceea ce iubeste mai mult…
„AI SURU e o poveste in care autoarea parca merge pe un drum necunoscut, stiind un singur lucru: ca iubeste si este iubita. E viata unei iubiri (ea este romanca, el este japonez), cu framantari, uimiri, clipe de fericire si deznadejde. Eroina cartii nu este Ioana Nitobe, ci iubirea. A ei, a lui, a lor. Cei doi strabat un tinut plin de surprize, ca o aventura asumata, dar nebanuita. Se impletesc in carte lumi diferite, generand ganduri si trairi, sperante si spaime diferite, astfel incat iubirea ii face pe cei doi sa se apropie necugetat de mult, dar si sa se departeze infricosator, fara insa a pune la indoiala iubirea”
Aurora Liiceanu

„Un roman de dragoste in adevaratul inteles al cuvantului, in care autoarea reface acest sentiment in infiriparea, plenitudinea si ineluctabila-i destramare. Protagonistii vin din lumi radical diferite: doua culturi, doua mentalitati, doua perspective asupra existentei de fiecare zi, reconstituite cu minutie si farmec, transgresand mirajul luxuriantei turistice si al colportajului. Este marturia unei femei care, traind intens si cu daruire dragostea primei tinereti, imbinand ingenuu experiente rascolitoare, infrunta, parca in prea multe forme, necunoscutul. Citind pe nerasuflate aceasta marturie, plonjand intr-o lume care inca ne pare, multora, un taram al plasmuirilor.”

Nr. de pagini: 346
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1789 sec