Ioana Parvulescu, Si eu am trait in comunism - memorii

Ioana Parvulescu, Si eu am trait in comunism - memorii
-18%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Memorialistica
Preț: 40,18 lei
49,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viata de zi cu zi din comunism, reconstituita de 95 de autori: scriitori, medici, actori, profesori, ingineri, muncitori etc. Peste 360 de mici povestiri al caror fir rosu e absurdul, iar aici culoarea firului e chiar justificata. Fapte diverse de acasa, de la serviciu, din vacante, de la scoala si facultate, de la munca patriotica, din calatorii. Probleme administrative, dragoste si tot ce mai tine de viata insasi.

Cartea nu contine ideologie si nu porneste de la premise politice. Daca din ea rezulta o concluzie politica sau o voluptate estetica, aceasta e problema intima a cititorului.

Se poate parcurge ca un roman (fragmentele ei se leaga intr-o poveste dramatica), se poate urmari ca un film plin de situatii nebunesti, imposibile, tip Good bye, Lenin!, sau, pentru cei care sufera de nerabdare, se poate zapa.
Te face sa plangi, sa razi, sa gandesti. intareste memoria si se recomanda in special uitucilor.

Capitolele vietii noastre de zi cu zi din comunism:
Nicaieri nu-i mai bine ca acasa; Orasul nostru iubit; La serviciu; La munca voluntara si patriotica; Timp liber; Sarbatori noi si vechi; in calatorie; Oficiale; Scapate de sub control; Cozile; Administrative, institutionale; scoala; Facultate; La munci agricole; in vacanta, in concediu; Medicale; Dar cu dragostea cum stati?; Mancare si bautura; Haina face pe om; Diverse.


Anul aparitiei: 2015
Format: 16x20 cm
Nr. pagini: 408

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1488 sec