Ion Pitoiu Dragomir, Hai-ta - Carte de buzunar

Ion Pitoiu Dragomir, Hai-ta - Carte de buzunar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 190
Categoria: Romane
Preț: 15,99 lei
19,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Romanul "Hai - Ta" al scriitorului Ion Pitoiu-Dragomir este incitant si prin universul tematic abordat, si prin tehnica elaborarii.

Se poate remarca usor fuziunea armonioasa a parabolei cu verosimilul ca realitate in oglinda... Un clan al unui interlop va strivi pe barbatul care nu a acceptat compromisul, indiferent ce suma exorbitanta i se"flutura" sub ochi. Sotia lui va muri curand, iar fata lor va deveni... frunza in dintii vantului! Cititorul va afla ce va face, mai tarziu, fata, cand il va intalni pe criminal... Il va privi in ochi si... O lume, simbolica, a tantarilor ("actorii" de circ) si alta a mustelor - pastel (amintind ironic de adunarile de partid de altadata!) il poarta pe lector pe"meridiane" tulburatoare.

Tesatura ideatica se compune impresionant din comercianti iliciti de organe umane (inima, Doamne!), presiuni pe alegatori cu promisiuni desantate, producerea artificiala a unor fenomene atmosferice distructive etc, il tine pe cititor cu sufletul la gura si-i deschide surprinzatoare ferestre... O luminoasa poveste de dragoste va fi arc de bolta al acestui original roman, foarte bine primit pretutindeni.    

Nr. de pagini: 190
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.4753 sec