Ion Tudor, Matematica 2000. Algebra, geometrie. Caiet de lucru, pentru clasa a VII-a. Semestrul I (Initiere, ameliorare si dezvoltare)

Ion Tudor, Matematica 2000. Algebra, geometrie. Caiet de lucru, pentru clasa a VII-a. Semestrul I (Initiere, ameliorare si dezvoltare)
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Matematica
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cea mai populara si mai longeviva colectie de matematica din Romania, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezinta de mai bine de doua decenii suportul numarul 1 de invatare a matematicii pentru majoritatea elevilor din invatamantul preuniversitar, atat pentru activitati matematice standard, de consolidare si aprofundare, cat si pentru activitati de ameliorare si dezvoltare, in conformitate cu programele scolare aprobate in 2017.

Seriile actuale ale acestei colectii, sugestiv redenumita NOUA MATE 2000+, ofera o gama diversa de exercitii si probleme, sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor.

Prezentata sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de fata se constituie ca un veritabil ghid dedicat activitatilor de INVATARE AMELIORATIV-REMEDIALA, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa poata fi eliminate dificultatile de invatare. Un ghid util in primul rand elevilor si in egala masura profesorilor si parintilor.


Data aparitie: 08-2017
Format: 16. 5x23. 5
Nr. pagini: 152

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2995 sec