IPHONEOGRAPHY - Cum sa fotografiezi creativ cu iPhone-ul

IPHONEOGRAPHY - Cum sa fotografiezi creativ cu iPhone-ul
-28%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,73 lei
39,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

iPhoneografia poate fi definita ca arta de a fotografia si procesa imagini digitale folosind iPhone-ul, acest dispozitiv cu adevarat revolutionar. Mic si usor, mereu la indemana, iPhone-ul este mai discret si mai rapid fata de o camera SLR sau DSLR, incurajand astfel spontaneitatea. Lipsurile ce tin de controlul fin al fotografierii (reglarea diafragmei si a timpului de expunere) sunt compensate prin viteza de actiune.

Cartea este dedicata atat amatorilor entuziasti, cat si fotografilor profesionisti. Accentul este pus mai putin pe tehnica si mai mult pe viziunea persoanei din spatele camerei. Toate imaginile din carte sunt fotografiate si procesate cu iPhone 3 si iPhone 4. In timp, chiar daca apar noi aplicatii, sugestiile din carte raman valabile.

Ce invatati din carte:

• functiile de baza ale camerei iPhone si cum sa fotografiati, sa organizati, sa accesati si sa va promovati imaginile.

• sa va familiarizati cu cele mai bune aplicatii (apps) pentru a va contura directia artistica: Photoshop Express, TiltShiftFocus, Photo fx, Hipstamatic, Lo-Mob, CameraBag, Mill Colour etc. Puteti ajusta saturarea culorilor si contrastul, decupa subiectii sau aplica texturi, viniete si rame care imita efectele aparatelor foto retro.

• sa va dezvoltati creativitatea cu ajutorul celor 100 de sugestii inedite, asa-numitele misiuni speciale. Cateva exemple: cautati combinatii stranii de elemente, impartiti un spatiu in trei sectiuni inegale, surprindeti cuvinte si fraze care transmit mesaje in spatii publice, imortalizati opusul unui zambet, urmati un grup de oameni cu umbrele, gasiti un obiect care intrerupe un tipar. Toate aceste idei mai mult sau mai putin originale pot fi folosite si de cei care fotografiaza cu o camera foto traditionala, cu film sau digitala.

• sa va lasati inspirati de proiectele unice ale unor iPhoneografi celebri

• cum sa creati un jurnal foto online si cum sa va alaturati comunitatii internationale de iPhoneografi, pe Twitter, Picasa, Facebook, Flickr sau alte site-uri specializate.

Nr. de pagini : 160
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1450 sec