IQ - Inteligenta intelectuala - Inteligenta logico-matematica. Inteligenta lingvistica. Varsta recomandata 4 ani

IQ - Inteligenta intelectuala - Inteligenta logico-matematica. Inteligenta lingvistica. Varsta recomandata 4 ani
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 48
Preț: 17,91 lei
19,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

IQ - Inteligenta intelectuala - Inteligenta logico-matenatica. Inteligenta lingvistica.
 
Abilitati exersate: recunoasterea culorilor· recunoastere vizuala: forme geometrice si culori· asocieri logice: intreg-jumatate· asocieri logice: notiuni opuse· categorisire· atentie si gandire logica· atentie si concentrare· numerele de la 1 la 10: scriere si numarare· asocieri de grupuri cu acelasi numar de elemente· ordonare dupa marime· ordonare cronologica. povestire· inventarea unui dialog· recunoasterea literelor mari· recunoasterea cuvintelor simple· exersarea memoriei.

Seria IQ– inteligenta intelectuala este dedicata dezvoltarii inteligentei logico-matematice si a celei lingvistice. Inteligenta logico-matematica vizeaza capacitatea de a rezolva probleme abstracte. Copiii cu o inteligenta logico-matematica dezvoltata sunt atrasi de cifre, rezolva puzzle-uri, recunosc modele repetitive, calculeaza mental si fac cu usurinta asocieri si deductii logice. Ar putea deveni programatori IT, ingineri, matematicieni, economisti. Inteligenta lingvistica se refera la abilitatea de a folosi limbajul intr-un mod eficient, dar si creativ.

Copiilor cu o inteligenta lingvistica ridicata le place sa scrie, sa citeasca si sa spuna povesti. Au un vocabular bogat, invata cu usurinta limbi straine, prefera sa explice si sa discute, improvizeaza, gasesc cu usurinta rime si metafore. Ar putea deveni avocati, jurnalisti, romancieri, poeti sau dramaturgi.

Nr. de pagini: 48
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3746 sec