Istoria cinematografului italian

Istoria cinematografului italian
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul este conceput ca un manual destinat unei consultari rapide, fara a ascunde ambitia si scopul de a oferi o panorama cat mai ampla a mai bine de un secol de film italian (intre anii 1896 si 2007).

Ampla, deoarece s-a incercat sa se tina cont de multiplii factori simultani– adesea diferiti ca natura– ce au contribuit la evolutia si difuzarea fara precedent a unui mijloc de expresie care este totodata popular, artistic si de masa. Pentru a intelege cum si in ce masura a devenit un aspect important al obiceiurilor si culturii
acestei tari, trebuie sa tinem cont de o serie de indicatori care, dincolo de judecata estetica si istorica, implica sectoarele economic, industrial, ideologic si politic, toate contribuind la determinarea modului in care a functionat productia cinematografica in diferite contexte si momente ce au marcat secolul XX.

 
Volumul ofera o panorama a mai bine de un secol de film italian (intre anii 1896 si 2007). Perspectiva tine seama de contextul mai amplu (economic, industrial, ideologic si politic), care a fãcut din arta cinematografica un aspect important al obiceiurilor si culturii acestei tari. Sunt expusi toti factorii care au contribuit la evolutia si difuzarea fara precedent a unui mijloc de expresie artistic sipopular, devenit rapid fenomen de masa.

Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti diverse

Created in 0.1070 sec