ISTORIA ROMANILOR TESTE GRILA PENTRU PREGATIREA EXAMENULUI DE ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE. Admitere la Facultatea de Administratie Publica (SNSPA)

ISTORIA ROMANILOR TESTE GRILA PENTRU PREGATIREA EXAMENULUI DE ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE. Admitere la Facultatea de Administratie Publica (SNSPA)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 217
Categoria: Generalitati
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ISTORIA ROMANILOR TESTE GRILA PENTRU PREGATIREA EXAMENULUI DE ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE - Lucia Novac. Pentru elaborarea lucrarii au fost consultate manualele de clasa a XII-a aflate in vigoare in anul scolar 2207/2008 si aprobate prin Ordinul Ministerului, Educatiei Cercetarii si Tineretului.

Lucrarea este structurata pe cele patru teme mari recomandate de Programa:

1. Popoare si spatii istorice
2. Oamenii, societatea si lumea ideilor
3. Statul si politica
4. Relatiile international
Teste:
- cuprind trei tipuri de itemi pentru toate lectiile cuprinse in cele patru capitol, ceea ce va ofera posibilitatea alegerii testelor in functie de cerintele Programei examenului pentru care va pregatiti.
- Au fost elaborate pe teme si grupe de lectii
- Fiecare test este alcatuit din 30 de itemi
- Pentru usurarea verificarii corectitudinii rezolvarii testelor, baremul de corectare a fost inclus in finalul fiecarui test
- Pentru evaluare, baremul de notare este urmatorul: 30*30=90p; din of. 10p
In finalul lucrarii sunt prezentate un numar de sase teste finale, dintre care ultimele trei au fost alcatuite special pentru recunoasterea termenilor istorici. In aselasi scop prezenta lucrare cuprinde si un “Dictionar istoric” unde veti gasi explicatia termenilor istorici existenti in manual.


Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 217

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Organizatia PSD Diaspora a cunoscut o crestere accelerata de la momentul infiintarii, toamna lui 2010, pana astazi. Implicarea comunitatilor de romani din afara tarii a fost initiata prin abordari centrate pe agenda de integrare.Felix Ilie Seful Departamentului de Comunicare
Created in 0.1531 sec