ISTORIA ROMEI - EDITIE CARTONATA

ISTORIA ROMEI - EDITIE CARTONATA
-25%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 840
Categoria: Carti diverse
Preț: 112,50 lei
150,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

ISTORIA ROMEI - EDITIE CARTONATA
Aceasta lucrare de acum clasica despre istoria Romei intentioneaza sa ofere o ampla trecere in revista a istoriei romane pana la inceputul Evului Mediu, in cuprinsul unui singur volum. Subiectul ei il reprezinta un sistem politic si o civilizatie care au durat o mie de ani si au cuprins in cele din urma intregul bazin al Mediteranei si Europa Occidentala.
In cuprinsul cartii exista numeroase harti si fotografii, care acopera aproape in intregime istoria romana. In plus, lucrarea are peste doua mii de note, care ne ofera informatii pretioase despre stadiul cercetarilor in domeniu, precum si o bibliografie extrem de generoasa. Exista si o cronologie detaliata a perioadei, o lista a imparatilor si genealogiile celor mai importante familii ale republicii romane.

Pentru cei care studiaza aceasta perioada pentru prima oara, dar si pentru publicul larg, cartea ofera cel mai cuprinzator si mai accesibil ghid al intregii istorii romane.

�o realizare unica de acest gen; o sinteza desavarsita izvorata in urma parcurgerii unei cantitati impresionante de material documentar. Lucrarea trateaza aspectele politice, militare, sociale si culturale ale civilizatiei romane, pe parcursul unui intreg mileniu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2330 sec