Istoria secreta a lumii (Editie, paperback)

Istoria secreta a lumii (Editie, paperback)
-35%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Tratat
Preț: 40,01 lei
61,56 lei (-35,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Prezentare de carte Jonathan Black - Istoria secreta a lumii (paperback)

Istoricii din lumea antica au relatat ca, de la inceputurile civilizatiei egiptene si pana la prabusirea Romei, templele publice din orase precum Teba, Eleusis sau Efes aveau alaturi incinte destinate preotilor. Carturarii numesc aceste incinte“scoli ale misterelor”. Aici elitele politice si culturale deprindeau tehnici de meditatie. Dupa ani de pregatire, Platon, Eschil, Alexandru cel Mare, Cezar August, Cicero si altii erau initiati intr-un tip de filozofie secreta.

In diferite epoci, tehnicile folosite de aceste“scoli” includeau privarea  senzoriala, exercitii de respiratie, dansuri sacre, reprezentatii teatrale, substante halucinogene si diverse modalitati de redirectionare a energiei sexuale. Toate aceste tehnici aveau rolul de a induce stari alterate de constiinta, in cursul carora initiatul putea percepe lumea in moduri noi.
Pentru prima data cititorului ii este prezentata o istorie completa a lumii, de la inceputurile ei pana in ziua de astazi, conceputa pe baza credintelor si a scrierilor existente in cadrul societatilor secrete.

De la perspectiva ezoterica asupra evolutiei speciilor pana la radacinile oculte ale stiintei, de la secretele Potopului la motivatiile ezoterice ale politicii externe americane, aceasta istorie demonstreaza ca aspectele fundamentale ale existentei umane pot fi percepute dintr-un unghi cu totul diferit de cel obisnuit.

Istoria secreta a lumii sugereaza ca, folosind tehnici secrete, oameni ca Leonardo da Vinci, Isaac Newton sau George Washington au reusit sa intre intr-o astfel de stare alterata de constiinta si au putut accesa un nivel de cunoastere supranatural.


Titlu original:    The Secret History of the world
Traducere de:    Adriana Badescu
Aparitie:    May 2013
Numar pagini:    400
Format: Soft

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1265 sec