Istoria secretă a sărutului

Istoria secretă a sărutului
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2007
Categoria: Iubire & sex

DESCRIERE

Istoria secretă a sărutului
• Este sărutul un instinct primar?
• Cum influenţează feromonii pe cine sărutăm?
• Sărutul franţuzesc provine chiar din Franţa?
• Animalele se sărută?
• De ce este rujul produsul cosmetic cel mai bine vîndut în lume?

Pe de o parte meditaţie romantică, pe de alta investigaţie culturală, Istoria secretă a sărutului ne ajută să înţelegem mai bine una dintre plăcerile lumeşti cele mai trainice. Julie Enfield îşi poartă cititorii într-o călătorie în jurul lumii, din perioada preistoriei pînă în prezent, surprinzînd cele mai fascinante săruturi din artă, literatură, film şi fotografie. Ea explorează modul în care toate cele cinci simţuri intensifică sărutul şi dezvăluie chimia deseori surprinzătoare din spatele dorinţei.
Autoarea e de părere că „un sărut ne poate spune totul despre iubire”. Pasionantă, penetrantă şi sexy, Istoria secretă a sărutului este atît un ghid nepreţuit, cît şi un dar perfect din iubire.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.