Italiana pentru incepatori - CD audio inclus (Camelia Chirea)

Italiana pentru incepatori - CD audio inclus (Camelia Chirea)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Incepatori
Preț: 15,29 lei
17,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa-si insuseasca limba italiana la nivel de incepatori, oferind cele mai necesare reguli de insusire a gramaticii si vocabularului limbii italiene.  S-a urmarit ca acest curs sa fie structurat in asa fel incat sa poata fi asimilat cat mai repede si mai practic posibil.

Astfel, fiecare lectie cuprinde un scurt text impreuna cu traducerea, urmat de vocabular, o baza de date, gramatica si exercitii pentru o mai buna aprofundare a informatiilor in cadrul fiecarei lectii. De asemenea, la sfarsitul fiecarei lectii a fost inclus un text suplimentar pentru familiarizarea cititorului cu aspectele culturii si economiei italiene.

La sfarsitul cursului a fost inclusa cheia exercitiilor, vocabularul fundamental al limbii italiene, vocabular italian-roman si vocabular roman-italian. Cartea propune celor interesati isusirea cunostintelor de limba italiana la nivel de incepatori si a unui bogat bagaj de cuvinte si expresii uzuale, familiarizarea cu vocabularul propriu vietii de zi cu zi, cunoasterea si respectarea regulilor gramaticale si a formulelor standard, informarea asupra realitatilor culturale si economice italiene.

Convinsi ca aparitia acestui curs va veni in sprijinul celor care doresc invatarea limbii italiene, o recomandam tuturor celor interesati.

Cartea contine:
-16 lectii
-Gramatica
-Exercitii
-Anexe cu: numeralul, verbele neregulate
-Mic dictionar roman-italian
-Mic dictionar italian-roman

Nr. de pagini: 208
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1524 sec