Italiana rapida, curs practic cu CD audio

Italiana rapida, curs practic cu CD audio
-20%
Anul publicării: 2011
Categoria: Incepatori
Preț: 13,52 lei
16,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cursul de fata vizeaza atingerea nivelurilor de competenta lingvistica A2 - B1, prevazute de cadrul comun european si prezinta un punct de plecare solid pentru o ulterioara aprofundare individuala a studiului limbii italiene.

Organizat in douazeci si una de unitati de invatare, cititorii au acces progresiv la structurile gramaticale si lexicale. Prin tematica propusa, acestia vor invata sa interactioneze in diverse situatii de comunicare concrete.


Italina rapida:

- 21 unitati de invatare
- ,,Voci e strutture" - elemente de lexic din cadrul unitatilor de invatare.

Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate.

Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“ de care aveti nevoie, cu raspunsuri la aproape toate intrebarile pe care un „invatacel“ le poate avea pe parcursul invatarii unei limbi straine.

Lucrarea e insotita de CD, care e un suport auditiv al lectiilor si are ca obiectiv prioritar insusirea pronuntiei corecte. Este indicat, intr-o prima faza, sa se asculte lectia pe CD, apoi auditia sa fie concomitenta cu lectura si intr-o ultima faza sa se citeasca textul cu voce tare.Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 240

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Italiana rapida steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

13,52 lei
16,90 lei (-20%)
Created in 0.1264 sec