Jane De Burgh, Ghidul corpului Uman - Editie color

Jane De Burgh, Ghidul corpului Uman - Editie color
-25%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Carti diverse
Preț: 35,40 lei
47,20 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul corpului Uman. Lucrarea de fata, avand un aspect grafic deosebit, este structurata clasic, pe segmente, care sunt abordate integral din punct de vedere anatomic: structuri osoase, articulatii, organe, vascularizatie si inervatie. Cartea prezinta corpul uman, oprindu-se la nivelul capului si al gatului, al coloanei si al maduvei spinarii, al toracelui, al abdomenului, al pelvisului, al membrelor inferioare si superioare si al tuturor sistemelor. Fiecare sectiune examineaza sistemul osos, muschii, nervii, tesuturile moi si toate organele, explicand cum actioneaza si interactioneaza acestea. Astfel, acest ghid al corpului uman reprezinta inceputul unei calatorii extraordinare in lumea anatomiei.

Cele peste 300 de intrari (notiuni anatomice) cuprinse in acest ghid sunt insotite de imagini sugestive si originale, care sa faciliteze intelegerea si retinerea informatiei prezentate. Dupa fiecare notiune medicala expusa, autoarea reia sub forma de tabel, in mod sintetic, pentru o mai buna asimilare, informatia mai sus descrisa. Acest tabel cuprinde:
- sistemul din care face parte structura anatomica;
- localizarea ei;
- functia pe care o indeplineste in cadrul organismului ca un tot unitar;
- componentele structurii anatomice prezentate;
- raporturile cu structurile anatomice invecinate.

Ghidul se adreseaza: - elevilor de la liceele cu profil teoretic si scolile sanitare postliceale - studentilor facultatilor de profil, asistentilor medicali, medicilor - tuturor acelora care vor sa-si cunoasca mai bine propriul corp.

Nr. de pagini: 320
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1528 sec