Jeff Keller, Pregatit pentru succes

Jeff Keller, Pregatit pentru succes
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Motivational
Preț: 23,11 lei
28,89 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Jeff Keller a absolvit Hamilton College in 1976 si a obtinut o diploma in drept la Hofstra University School of Law in 1980. A practicat avocatura timp de 10 ani, apoi s‑a dedicat unei cariere in domeniul motivational.

Astazi este considerat un orator si un autor de mare succes in valorificarea potentialului uman. Vreme de 20 de ani, a sustinut prezentari pline de inspiratie pe tema atitudinii si a dezvoltarii personale, fiind solicitat atat de oamenii de afaceri, cat si de institutiile educationale si de asociatiile profesionale. Este membru al National Speakers Association.

Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ intitulat Attitude is Everything Newsletter, care a primit aprecieri foarte favorabile din partea unor autori renumiti in acest domeniu, precum Zig Ziglar si dr. Norman Vincent Peale. De asemenea, este coordonatorul unei publicatii lunare intitulate The Monthly Motivator, care are rolul de a consolida atitudinea pozitiva si principiile succesului. Aceste doua publicatii au ghidat mii de oameni in demersul de a-si explora potentialul si a-si depasi limitele. Mai mult, Keller a creat un program video intitulat Your Path To Greatness, dar si un program audio cunoscut sub numele de Success from Soup to Nuts. Iar articolele scrise de el au aparut atat in presa americana, cat si in cea internationala.

In prezent, este presedintele companiei Attitude is Everything, Inc., pe care a fondat-o in 1987 si care furnizeaza o intreaga serie de obiecte inscriptionate, pline de culoare, destinate sa inspire o atitudine pozitiva— acasa, la scoala si la serviciu. In cadrul acestei companii, Jeff Keller colaboreaza cu diverse organizatii ce doresc sa-si sprijine liderii si managerii pentru a deveni persoane cu o atitudine pozitiva in afaceri si in viata.

 

 

De ce oare unii oameni reusesc in tot ceea ce‑si propun, iar altii nu? Care este diferenta dintre ei si ce ar putea face cineva pentru a se numara printre cei care obtin succesul?

Totul tine de atitudine, de capacitatea de a te imagina in postura de invingator. Nu suntem toti la fel, e adevarat, dar cei care reusesc sa-si mentina optimismul si increderea in sine obtin ceea ce-si doresc in viata.

 

Lucrarea de fata, alcatuita din 62 de eseuri, prezinta principiile cu ajutorul carora poti avea o viata implinita. Cei ce o vor citi vor invata tehnici prin care poti dezvolta o atitudine pozitiva si aplica principiile succesului. Aceste eseuri au reprezentat o sursa de inspiratie pentru oameni din toata lumea, determinandu-i sa-si foloseasca potentialul la maximum si sa duca o viata mai fericita.

 

 

„Gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti, pentru ca influenta si cuvintele tale vor naste fie succesul, fie esecul in mintile celorlalti.“

Napoleon Hill

autor al cartii De la idee la bani

 

„Stabilirea unui scop bine definit este punctul de plecare pentru orice realizare.“

W. Clement Stone

coautor al cartii Cheia succesului: gandirea pozitiva

 

„Pietrele de temelie ale succesului echilibrat sunt sinceritatea, caracterul, integritatea, increderea, iubirea si loialitatea.“

Zig Ziglar

autor al cartii De la bine la excelentNumar pagini: 288
Format: 13*20
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1431 sec