Jeffries Sabrina, Dansul seductiei - Sabrina Jeffries (Iubiri de poveste)

Jeffries Sabrina, Dansul seductiei - Sabrina Jeffries (Iubiri de poveste)
-30%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Romane
Preț: 13,93 lei
19,90 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un hot priceput si fermecator poate fura chiar si o inima neinduplecata.

Este suficient de dificil pentru Lady Clara Stanbourne sa-si conduca asa cum trebuie caminul pentru reeducarea hotilor de buzunare si fara sa se confrunte cu afacerile ilicite ale unui infractor care locuieste chiar in vecinatate. Dupa toate aparentele, misteriosul capitan Morgan Pryce se ocupa cu vanzarea de lucruri furate, iar ea nu-i va permite niciodata chipesului nelegiuit sa-i readuca pe copii pe drumul gresit!

Pryce se insala foarte tare daca are impresia ca ea este un trandafir delicat si el o poate impresiona prin cuvinte pasionale sau promisiuni nerostite. Doar daca Clara ar putea sa-si tina in frau dorinta apriga pe care banditul cel fermecator o aprinde de fiecare data in ea.

Morgan isi doreste sa-i poata spune minunatei Clara adevarul: lucreaza sub acoperire pentru a prinde un raufacator notoriu. Mintea ar trebui sa-i stea la misiunea sa– nicidecum sa se intrebe cum ar fi s-o tina pe Clara in brate si sa-i guste buzele voluptuoase.

Dar acum ca ea a intrat in cel mai primejdios joc posibil, Morgan stie ca trebuie sa o apere, in ciuda faptului ca ea reprezinta un adevarat pericol pentru misiunea… si pentru inima lui!

Nr. de pagini: 352
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1319 sec